0598 - 394 502

Coronavirus

Kolham, 06 april 2020

Geachte klant,

 I.v.m. het Coronavirus hebben wij aangepaste openingstijden. Wij zijn op werkdagen open van 8:30 t/m 12:30 uur.

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om wijde verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) tegen te gaan. Deze maatregelen zijn erop gericht mensen zo min mogelijk contact met elkaar te hebben. Zo voorkomen we dat mensen ziek thuis moeten blijven. Als de verspreiding langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven.

Naar aanleiding van het advies van het RIVM en de Rijksoverheid, past ook Ap Keizer Reinigingstechnieken BV haar werkwijze aan en nemen wij de volgende maatregelen.

  • Wij vragen iedereen om onze groothandel enkel te bezoeken indien u geen ziekteverschijnselen heeft zoals bijvoorbeeld verkoudheiden/of koorts. Indien u langs wilt komen is alleen de showroom geopend. Ons kantoor en magazijn is alleen toegankelijk voor medewerkers.

  • Wij schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand.

  • Indien u niet via onze webshop kunt bestellen, vragen wij u van tevoren uw bestelling te mailen of te bellen. Dit kan via email bestelling@apkeizer.nl of via telefoonnummer 0598-394502. Op deze manier kunnen wij uw bestelling (indien op voorraad) alvast klaarzetten en is er zo min mogelijk contact.

  • Bij het ophalen van de bestelling wordt u pakket klaargezet, deze dient u zelf in uw voertuig te zetten.

  • Onze chauffeur houdt gepaste afstand bij het afleveren van de producten en blijft buiten.

  • De goederen worden afgegeven zonder dat ervoor wordt getekend.


Wij zullen uiteraard ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn in deze lastige tijden. Wij danken u voor uw begrip en wensen iedereen veel sterkte.

 

Het team van

Ap Keizer Reinigingstechnieken BV