0598 - 394 502

Suikerriet schaal 350 ml, 500 stuks (1642573)

Terug naar het categorie overzicht
 
 
 

Levertijd:

Onbekend
 
 

Prijs

€ 35,85 (excl. btw)
 
Wilt u dit product in grote aantallen bestellen ? neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 
Aantal:
Toevoegen aan winkelmand

Omschrijving:

De veelzijdige schalen van zeer sterk bagasse geven elk gerecht of hapje een luxueuze en natuurlijke uitstraling. Idiaal gebruik bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten.

Deze ronde schaal is verkrijgbaar in diverse praktische formaten.

Bagasse is een stevig, voedselveilig materiaal dat kan worden gebruikt in de magnetron en in de vriezer. De schalen zijn bovendien composteerbaar in een industriële omgeving (herkenbaar aan het kiemplantlogo op de verpakking) en mogendaarom na gebruik in de groene bak.

De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewustebelevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling. Een ware belevingMet Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van etenen drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.