Duurzaam schoon

Met producten en diensten van Ap Keizer Schoonmaakgroothandel maakt u duurzaam schoon. Wij ontzorgen zakelijke klanten compleet in schoonmaak met minimale impact op maatschappij en milieu.

Hiervoor zijn wij ISO14001 gecertificeerd.

Goed voor het milieu

Onze ambitie is om samen met al onze zusterbedrijven collectief toe te werken naar een bedrijf dat een aantoonbaar positieve impact heeft op maatschappij en milieu. Met andere woorden, een negatieve Co2 voetafdruk.

SDG-doelen

Wij conformeren ons aan de 17 SDG's. Dit zijn 17 duurzame ontwikkelingsdoelen om van de wereld een betere plaats te maken. De 17 SDG's zijn geformuleerd op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en mensen. Ze zijn overeengekomen door alle landen die bij de VN zijn aangesloten. Achter de zeventien doelen zitten 169 targets die de doelen concreter maken. De 17 SDG-doelen zijn:

Geen armoede, geen honger, goede gezondheid en welzijn, kwaliteitsonderwijs, gendergelijkheid, schoon water en sanitair, betaalbare en duurzame energie, eerlijk werk en economische groei, industrie, innovatie en infrastructuur, ongelijkheid verminderen, duurzame steden en gemeenschappen, verantwoorde consumptie en productie, klimaatactie, leven in het water, leven op het land, vrede, justitie en sterke publieke diensten, partnerschap om doelstellingen te bereiken.

Hoe ziet onze duurzame werkwijze eruit?

Duurzame producten

Bij veel van onze schoonmaakproducten bieden wij u keuze uit een A- en een B- merk. Onze A-merken zijn de duurzaamste keuze op de markt. 

Duurzame leveranciers

Wij selecteren onze leveranciers met zorg, waarbij een duurzame werkwijze één van de pijlers is onder de samenwerking. Naast het leveren van duurzame producten, kijken wij ook naar de sustainability

Energiezuinige werkwijze

Wij nemen alle maatregelen die bedrijfseconomisch mogelijk zijn om het energieverbruik van ons werk te minimaliseren. Zo maken wij binnen ons bedrijfspand volop gebruik van hernieuwbare energie. 

Eigen bezorgdienst

Onze eigen bezorgdienst levert onze producten bij onze klanten met onze eigen, representatieve en goed onderhouden bestelauto’s en vrachtwagens. Hierbij kiezen wij altijd voor de meest duurzame vervoersoplossing die op dat moment beschikbaar is en voldoet aan onze vervoersbehoefte.