Vacature Bezorger - Zwolle

Wil jij werken bij een van de meest duurzame groothandels in Nederland? Wil jij werken bij een jong en fris bedrijf waarbij duurzaamheid én de medewerker voorop staat? En vind jij het leuk om dagelijks op pad te zijn om klanten te ontzorgen? 

Dan zoeken wij jou!

Wij vinden het belangrijk om alles in eigen beheer te hebben. Dus ook onze bezorgers. We willen jou leren kennen, tijd in je investeren omdat wij van mening zijn dat als jij lekker in je vel zit in je werk, dat een positief effect heeft op onze klanten.

Jouw werk

Jij bent als bezorger verantwoordfelijk voor het afleveren van goederen op een bestemming van onze klant. Het kan hierbij gaan om palletzendingen en of losse dozen. Voor het koerierswerk beschik jij over een geldig B rijbewijs. Je start elke ochtend op onze vaste voorraad locatie in Zwolle en rijdt een vooraf geplande route in een auto van de zaak.


Jouw vaardigheden

Jij werkt als bezorger snel, efficiënt en netjes. Je kan onder druk presteren en blijft altijd oog voor detail hebben, zodat de zendingen correct op het juiste adres en op tijd worden bezorgd. Jij bent een ervaren deelnemer aan het verkeer en beschikt over rijbewijs B. Daarnaast dient de bezorger fysiek in goede conditie gewenst om zware vrachten en pakketten te kunnen dragen en vervoeren. Bovenal ben je een opgewekt persoon die het best functioneert in teamverband en makkelijks in omgang is met zowel collega's als klanten.


Solliciteren

Ben je na het lezen van bovenstaande geinteresseerd geraakt en zou je wel eens kennis willen maken met ons team? Dan vragen wij jou om te solliciteren en je CV en motivatie te sturen naar b.andringa@apkeizer.nl t.a.v. Berend Andringa.


Onze duurzame werkwijze

Onze werkwijze verloopt van A tot Z zo duurzaam mogelijk. U kunt hierbij denken aan het leveren van duurzame schoonmaakproducten, het gebruik van duurzame leveranciers, een energiezuinige werkwijze en onze eigen bezorgdienst. Daarnaast conformeren wij ons aan de 17 SDG-doelen. Met deze doelen in ons achterhoofd kunnen we van de wereld een betere plaats maken.

Meer over onze werkwijze