0598 - 394 502

Taski JM Pro HD Scouringmop 40 cm 5 stuks (1927581)

Terug naar het categorie overzicht
 
 
 

Levertijd:

3 tot 5 Werkdagen
 
 

Prijs

€ 86,09 (excl. btw)
 
Wilt u dit product in grote aantallen bestellen ? neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 
Aantal:
Toevoegen aan winkelmand

Omschrijving:

De TASKI JM Pro Scouring Mop is specifiek ontwikkeld voor het schrobben van gladde of complexe vloeren met een minimale of middelmatige vervuilingsgraad.

TASKI JM Pro Scouring Mop: De schuine polyesterbanen bieden een uitstekend schrobresultaat. Dit maakt het zelfs mogelijk om zeer vervuilde voegen of spleten grondig te reinigen. Afdrukken, vlekken of ingedroogde vervuiling verdwijnen snel en probleemloos. De microvezels dringen gemakkelijker dan normale vezels in de vuildeeltjes binnen en verwijderen sneller vervuiling en vetten.

TASKI JM Pro HD Scouring Mop: De polyamide vezels van deze Heavy Duty (HD) mop, die een duidelijk hoger schuurvermogen hebben, maken het op eenvoudige wijze mogelijk om zware vervuiling te verwijderen. Alle moppen bieden een ideale absorptie van vuil en stof en glijden zeer gemakkelijk over de vloer. Zo kan een hygiënisch reinigingsresultaat  worden bereikt met minimale inspanning.

Het wordt aanbevolen om de TASKI JM Pro Scouring Mop met 100% van het eigen gewicht te bevochtigen om het beste reinigingsresultaat te garanderen. Het gereinigde oppervlak kan vervolgens zeer snel weer worden betreden. De fijne vezels van de mop verwijderen op een haarfijne manier het vuil, nemen het op en verzamelen de vuildeeltjes binnenin de mop. Om deze deeltjes volledig te kunnen verwijderen, dient de mop grondig gewassen en gespoeld te worden.

  • Altijd voorwassen, of spoel de mop zonder wasmiddel. Niet wassen met andere textielsoorten•
  • Tijdens het wasproces geen wasverzachter, bleekmiddel of hoog
  • alkalisch product gebruiken. De moppen gaan lang mee, indien de wasinstructies van Diversey Care worden opgevolgd.
 

Gerelateerde producten

Taski JM Pro HD Scouringmop 25 cm á 5 stuks € 73,52