Onze eigen bezorgdienst

De producten die u bij ons bestelt, krijgt u bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Wij beschikken over een eigen wagenpark met eigen chauffeurs voor klantvriendelijke levering met optimale leverbetrouwbaarheid. 

Naast deze hoge leveringsbetrouwbaarheid bieden wij ook spoedleveringen aan, mocht dat nodig zijn. Zodoende grijpt u nooit mis en bent u geheel ontzorgd.

Regie in eigen handen

Een eigen transportafdeling sluit aan op onze totale bedrijfsfilosofie: wij willen de regie over het totale bedrijfsproces in eigen handen houden. Zo zijn wij minimaal afhankelijk van externe partijen en zo kunnen wij verantwoordelijkheid nemen voor ons totale proces. 

Waarom onze eigen bezorgdienst?

Leverbetrouwbaarheid

Dankzij onze eigen bezorgdienst hebben wij het complete logistieke proces, tot en met ontvangst van producten door onze klanten, in eigen hand. Hierdoor kunnen wij u een hoge mate van leverbetrouwbaarheid garanderen.

Eigen chauffeurs

Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Zij komen bij u over de vloer om u te voorzien van uw bestellingen. Daarom zijn onze chauffeurs vaste medewerkers die onze producten en onze klanten kennen. Zij zijn u optimaal van dienst met nette levering zoals u dat wenst, service en als vraagbaak.

Klantvriendelijke levering

Onze chauffeurs zijn u graag optimaal van dienst. Wij vinden klantvriendelijke levering van groot belang. Zo leveren wij uw bestelling hoe u dat wilt. Wij plaatsen het op de plek die u wenst, zodat het u niet direct in de weg staat. 

Duurzaam wagenpark

Wij bezorgen met onze eigen, representatieve en goed onderhouden bestelauto’s en vrachtwagens. Hierbij kiezen wij altijd voor de meest duurzame vervoersoplossing die op dat moment beschikbaar is en voldoet aan onze vervoersbehoefte. 

Spoedlevering

Dankzij onze eigen bezorgservice kunnen wij alles zo snel mogelijk laten bezorgen zonder afhankelijk te zijn van anderen. Ook met spoed kunnen we uw producten zo snel mogelijk leveren!