Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wat je ook doet, wie je ook bent, als bedrijf of organisatie ben je van en voor mensen. Je bent belangrijk voor de mensen die bij je werken, je klanten en relaties en de mensen in de wereld om je heen. Daarom wil Ap Keizer Schoonmaakgroothandel als gezonde, vitale organisatie een positieve impact hebben op mens, maatschappij en wereld. En dat in alle opzichten. 

Wij werken met oog voor mensen

Wij hebben oog voor mensen, bij alles wat wij doen. Dat krijgt vorm op vele manieren. Met een luisterend oor in alle situaties en een open mind voor nieuwe initiatieven, plannen of ideeën. Zo groeien wij, iedereen persoonlijk als mens en professional, maar ook als organisatie. Uitdagingen stimuleren ons om te blijven ontwikkelen, elke dag opnieuw. 

Iedereen is uniek en toch gelijk

Niemand is bij Ap Keizer Schoonmaakgroothandel belangrijker dan een ander. Uiterlijk, karakter, gender, overtuigingen en capaciteiten. Iedereen is uniek, juist daarom is voor ons iedereen gelijk. Met elkaar zijn wij één. Zonder aanzien des persoons staan wij open voor elkaar en voor feedback. 

Samen kom je verder

Van werkvloer tot directie, wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar en hoe we kunnen. Want samen kom je verder, met elkaar overleggen, taken verdelen en de klus klaren. Ook is er ruimte om met elkaar te lachen, kletsen en dollen, want ook dat maakt het samenwerken leuker. Want wie lol heeft in het werk, presteert en voelt zich beter. Samen houden wij het leuk en samen zijn wij verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt. 

Een schone wereld voor toekomstige generaties

Kiezen voor schoon gaat bij ons verder dan het reinigen van je bedrijf of pand. Wij kiezen voor een schone toekomst. Een schone wereld voor toekomstige generaties. Hoe wij denken aan onze toekomst en die gedachten vorm geven? We komen graag met u in contact om uit te leggen hoe duurzaamheid is doorgedrongen in alle haarvaten van Ap Keizer Schoonmaakgroothandel.

Onze duurzame werkwijze

Onze werkwijze verloopt van A tot Z zo duurzaam mogelijk. U kunt hierbij denken aan het leveren van duurzame schoonmaakproducten, het gebruik van duurzame leveranciers, een energiezuinige werkwijze en onze eigen bezorgdienst.

Daarnaast staan wij achter de 17 SDG-doelen. Met deze doelen in ons achterhoofd kunnen we van de wereld een betere plaats maken. Om hier ook concreet een bijdrage aan te leveren richten wij ons specifiek op de volgende 3 doelen:

Ongelijkheid verminderen (10)

Goede gezondheid en welzijn (3)

Klimaatveranderingen aanpakken (13)

Meer over onze werkwijze