Totaalpakket in schoonmaak

Ap Keizer Schoonmaakgroothandel en onze zusterbedrijven leveren de zakelijke markt een totaalpakket in schoonmaak. Wij zijn een groothandel in alles wat met schoonmaak en reiniging te maken heeft. Voor zowel de producten als de machines en gereedschappen kunt u bij ons terecht. En in samenwerking met de overige bedrijven binnen onze groep kunnen wij u totaal ontzorgen op facilitair gebied. 

Historie

Ap Keizer Reinigingstechnieken BV werd in 1996 opgericht door Ap en Lia Keizer als een groothandel in reinigingsproducten, -machines en toebehoren. Hierbij lag de focus op een compleet leveringsprogramma voor onder meer industrie, maritieme sector, non-profit, food, onderwijs, zorg en sport. Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit van producten en diensten en advies op maat kenmerken ons bedrijf vanaf de eerste dag.

Onderdeel van AndringaNijmeijer Groep

Ap Keizer is onderdeel van de AndringaNijmeijer Groep. Berend Andringa en Marcel Nijmeijer richtten deze groep op in 2012. De groep omvatte twee zorgbedrijven en twee schoonmaakbedrijven, toen deze in 2021 Ap Keizer Reinigingstechnieken BV overnam van Ap en Lia Keizer. De gevestigde naam Ap Keizer bleef, de toevoeging werd Schoonmaakgroothandel omdat dit begrip de lading beter dekt. 

Berend en Marcel

Samenwerking en duurzaamheid

De filosofie binnen de AndringaNijmeijer Groep is dat alle bedrijven binnen de groep zelfstandig opereren. Dankzij sterke onderlinge samenwerking kunnen alle bedrijven binnen de groep hun klanten de beste oplossing bieden en hen totaal ontzorgen. Daarnaast focussen alle bedrijven binnen de groep sterk op duurzaamheid: cradle-to-cradle werken met een minimale carbon footprint. Volledig energieneutraal met als stip op de horizon een organisatie die juist een positieve invloed heeft als het gaat om impact op de wereld.

Flexibiliteit

Onze organisatie is plat ingericht. De eindverantwoordelijken en uw accountmanagers staan dus zeer dicht op onze mensen die werken in de uitvoering. Wij willen snel en kundig op uw wensen kunnen anticiperen. Om zo flexibel te kunnen zijn, krijgen al onze medewerkers een hoge mate van vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid. De chauffeur die uw bestelling aflevert, is één van onze eigen mensen met kennis van ons bedrijf, onze producten en onze klanten.

Onze duurzame werkwijze

Onze werkwijze verloopt van A tot Z zo duurzaam mogelijk. U kunt hierbij denken aan het leveren van duurzame schoonmaakproducten, het gebruik van duurzame leveranciers, een energiezuinige werkwijze en onze eigen bezorgdienst.

Daarnaast staan wij achter de 17 SDG-doelen. Met deze doelen in ons achterhoofd kunnen we van de wereld een betere plaats maken. Om hier ook concreet een bijdrage aan te leveren richten wij ons specifiek op de volgende 3 doelen:

Ongelijkheid verminderen (10)

Goede gezondheid en welzijn (3)

Klimaatveranderingen aanpakken (13)

Meer over onze werkwijze